Hardenberg

Einde skeelerseizoen Hou Streek

Ingezonden

Een bijzonder skeelerseizoen is maandagavond op de Combibaan in Gramsbergen afgesloten! Het seizoen startte later en in een andere vorm dan andere jaren door alle corona-maatregelen.

Toch spreekt Hou Streek van een zeer geslaagd seizoen. Veel jonge skeeleraars wisten de club uit Hardenberg, die wekelijks traint op de baan in Gramsbergen, te vinden. En ondanks de vele beperkingen bleef de sfeer erg goed!

De laatste avond van dit seizoen werd gebruikt om prijzen en diploma's uit te reiken en het seizoen gezamenlijk af te sluiten.

Tijdens dit seizoen zijn er 2 Onderlinge Wedstrijden gereden en daaruit kwamen natuurlijk een aantal winnaars uit de bus!

Bij de jeugd werden bekers uitgereikt voor de nummers 1,2 en 3 in de diverse leeftijdscategorieën en voor alle andere enthousiaste skeeleraars was er een een mooie medaille. Iedere deelnemer kreeg ook nog een prachtig diploma.

Na de groepsfoto was er voor iedereen wat te drinken met iets lekkers erbij.

Ook de volwassen skeeleraars kwamen nog even naar de baan voor een gezamenlijke afsluiting. Tijdens de koffie werd duidelijk wie de jaarlijkse pechprijs, "De Kromme Skeeler" in ontvangst mocht nemen. Albert was dit jaar de onovertroffen 'winnaar' van de prachtige wisselprijs. Hij is inmiddels gelukkig weer goed hersteld van een heftige valpartij eerder dit seizoen.

Nu is het eerst tijd voor schaatsen in Enschede. De groepstrainingen voor volwassenen starten op maandag 11 oktober. De jeugd iets eerder. Wie belangstelling heeft om in groepsverband te schaatsen kan altijd even contact opnemen met de club via de website: www.houstreek.nl