Hardenberg

Een thuis voor...

Door de redactie

Ilonka Stubbe en Marian Lohuis uit Hoge Hexel zijn op zoek naar mensen die samen met hen een fijne woonplek willen creëren voor kinderen met een verstandelijke beperking.

"Wij zijn op zoek naar ouders die net zoals wij op zoek zijn naar een fijne woonplek voor hun kind/broer/zus et cetera met een verstandelijke beperking. Wij ervaren zelf dat het een constante zoektocht is naar een goede plek voor hen, of het nu dagbesteding, logeren of wonen betreft. We willen graag een gezellig thuis creëren, waar de zorgverleners echt oog hebben voor het individu en out of the box denken. Daarbij vinden wij het belangrijk dat de bewoners bij elkaar passen, ongeacht hun leeftijd en niveau. Een thuis waar ze zich veilig en geborgen voelen, waar het gezellig is en waar samen gegeten wordt.

Wij, als twee paar ouders van kinderen met een verstandelijke beperking, zouden graag zo'n thuis willen opzetten. Daarvoor zijn wij op zoek naar mensen die dat ook zouden willen en die bereid zijn ons daarbij te helpen. Heeft u interesse of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. Ilonka Stubbe: ilonkastubbe@live.nl en Marian Lohuis: marianlohuis@hotmail.com.