Coevorden

Ecologische Moestuincursus

Door de redactie

Verspreid over vier lesavonden organiseren VELT Eco Van Grond tot Mond en bibliotheek Coevorden een moestuincursus voor mensen die graag hun eigen groente (willen gaan) verbouwen. De cursus is geschikt voor zowel beginners als meer ervaren moestuiniers en wordt gegeven door Velt lesgever Mirjam Weisscher van Smakelijk Erf in Nieuw-Amsterdam.

Tijdens de cursus komt alles wat u moet weten aan bod: van gezonde grond, teeltwisseling, voorkomen van ziektes tot aan slimme tips om zoveel mogelijk opbrengst te halen. De lesavonden zijn op dinsdagen 12 en 26 februari, 12 en 26 maart. De les start om 19.00 uur en de verwachte eindtijd is 21.30 uur. De cursus wordt gehouden in de Bibliotheek aan de Haven 4 in Coevorden.

Velt leden en leden van Bibliotheek Coevorden betalen zestig euro voor de cursus, inclusief twee consumpties per lesavond. Niet-leden betalen 75 euro. Alle cursisten ontvangen de Velt publicatie 'Ecologisch tuinieren voor beginners' gratis op de eerste avond van de cursus. Uitgebreide informatie vindt u op www.velt.nu/ecovangrondtotmond. Inschrijven kan door te mailen naar moestuincursuscoevorden@gmail.com. Wie eerst nadere informatie wil, kan naar ditzelfde adres de vraag per mail stellen.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer