Hardenberg

Duurzame appartementen langs de Vecht op unieke locatie.

Door de redactie

Vereniging 'Volwaarde voor de Vecht' ontwikkelt 12 appartementen aan de oever van de Vecht. De vereniging staat nog open voor nieuwe leden, momenteel zijn er nog zes kavels vrij.

E.e.a. vindt plaats in het kader van de renovatie van de gehele 'Vechtzone' waarbij de CPO-vereniging 'Volwaarde voor de Vecht' een voorkeurskooprecht heeft op een prachtige hoeklocatie naast de huidige sportvelden.

De realisering geschiedt geheel in eigen regie in samenwerking met architect Nijhoff uit Wierden voor maximale individuele inbreng en kostenefficiëntie. Ons project lijkt de laatste kans om particuliere nieuwbouw aan de Vecht te realiseren met een subliem uitzicht op de uiterwaarden, de Vecht of een groene parkachtige omgeving. Toekomstige, zich positief onderscheidende, waarde is het centrale uitgangspunt. Niet alleen de energieprestatie maar de gehele, duurzame, opzet is daarop gericht. De aanschafkosten zullen relatief hoog zijn, maar de onderhoud en energiekosten zullen minimaal zijn. Nadere info via de website www.volwaardevoordevecht.nl

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer