Hardenberg

Duo bijzonder Top in concert

Door de redactie

Op zaterdag 31 augustus, om 20.00 uur geven Clara de Vries en Gerwin van der Plaats een concert in de W.H. Zwart Hal aan de Grensweg 17 in Lemelerveld. Zij nemen u mee op een muzikale reis van Ave Maria tot Over the Rainbow.

Gerwin van der Plaats is dirigent van het Kamper Mannenkoor Door Eéndracht Verbonden. Verder begeleidt hij geregeld koren. Hij zal deze avond zowel op het Monarke orgel als op de piano spelen. Clara de Vries volgde na haar conservatoriumopleiding in Zwolle onder andere een intensieve cursus Interpretatie van de Duitse liedkunst in Salzburg. Zij zong onder andere bij de Nederlandse Opera, trad op bij het Holland Festival en werkte bij het Onafhankelijk Toneel in Rotterdam. Ze werkte mee aan radio- en televisieprogramma's en is te horen op diverse cd's, zowel solistisch als in koorverband. Gezamenlijk brengen zij een afwisselend muzikaal programma, met onder andere: Connonade (C. Balbastre), Ave Maria (Fr. Schubert), Premiere Valse (A. Durand) en Over the Rainbow (E.Y. Harburg/H. Arlen).

Reserveren kan bij Huetink, 0572-371838, adhuetink@gmail.com of via de site. De entreeprijs bedraagt vijftien euro, inclusief koffie of thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen tot en met twaalf jaar hebben gratis toegang. Het volledige programma vindt u op www.huetink-royalmusic.nl.