Hardenberg

Dubbel programma van Percossa te zien in De Voorveghter

Door de redactie

De bekende slagwerkgroep Percossa speelt zaterdag 1 februari om 20:15 uur twee van haar internationaal meest succesvolle shows in theater De Voorveghter: Tien jaar van de straat en Knock Out komen samen in Double Bill: een wervelende avond vol energiek drumvuurwerk, humoristisch muziektheater en breekbare acts. Percossa werd onlangs wederom uitgeroepen tot 'Best Percussion Group Benelux'!

Percossa staat voor fysiek en ritmisch muziektheater. Vier straatartiesten vliegen letterlijk over het toneel waarbij ze de meest verrassende instrumenten en attributen gebruiken. Onder regie van Karel de Rooij is het opnieuw een show geworden waarin niets is wat het lijkt. Een spektakel met boksende gastheren, een dampende sambaband, op flessen muziek makende clowns en dreunende drums. Totaaltheater voor iedereen.

Kaarten

Kaarten zijn te bestellen via www.voorveghter.nl, telefonisch via 0523-280350 of tijdens de openingstijden aan de theaterkassa verkrijgbaar. De kassa van De Voorveghter is geopend van woensdag t/m vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur en donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur. Tevens is de kassa een uur voor iedere voorstelling geopend.