Coevorden

Drukte van belang bij heropening Aldi

Door de redactie

Op donderdag 3 mei stonden de eerste klanten al vroeg verwachtingsvol in de rij voor de feestelijke heropening van de Aldi-vestiging aan het EDS-plein in Coevorden. "Verbazend druk is het al vanochtend. De winkel is erg mooi geworden. Goede sfeer en overzichtelijk. Het personeel kan trots zijn", aldus wethouder Zwiers vanochtend. Filiaalleider Johan Bosma opende samen met de wethouder officieel de winkel. Vervolgens stroomden de nieuwsgierige klanten naar binnen, die direct verrast werden door de geur van versgebakken broodjes.

Klanten waren zichtbaar blij met de vernieuwde opzet van de winkel. Vooral de presentatie van de vers artikelen werd door de klanten geprezen. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. "Fantastische winkel!" werd door vele klanten gezegd. Binnen korte tijd krasten vierhonderd klanten een prijs weg van een LED monitor, een backlight TV tot de hoofdprijs van 250 euro. Deze prijs werd gewonnen door mevrouw H. Wolters uit Coevorden: "Geweldig! En wat een mooie winkel is het geworden!", aldus de enthousiaste prijswinnares.

"Wat een mooie openingsdag! Met deze verbouwing hebben we nu een nog mooiere winkel gekregen dan dat we hier in Coevorden al hadden, met meer aandacht voor vers. Wij als team gaan ervoor zorgen dat we iedere dag onze klanten gaan verrassen met deze nieuwe winkel", aldus de trotse filiaalleider Johan Bosma. De Foodtruck die voor de deur stond werd door de klanten drukbezocht. Daar konden heerlijke, verse klaargemaakte hapjes van Aldi-producten geproefd worden.