Hardenberg

Druk weekend voor Basketballvereniging Second Dribble

Ingezonden

Bijna alle teams van Second Dribble moesten dit weekend aan de bak. Vrijdagavond speelden de U12 meisjes in Haaksbergen tegen Tonego'65. De meiden hadden het moeilijk. Verdedigend stond het team hun mannetje. Maar in de aanval kwamen ze nog net wat tekort. Mede door 2 lange meiden bij Tonego'65 stond er een ietwat geflatteerde eindstand op het bord van 41-22.

De U18 speelde tegelijkertijd tegen koploper Risne Stars in Rijssen. Vanwege blessures en ziekte was het team aangevuld met 2 spelers uit de U16. Zoals verwacht was Risne Stars beter. Desondanks wist Second Dribble het de tegenstander knap lastig te maken. De U16 spelers draaiden goed mee in het snelle spel van de U18. Eindstand 78-44.

Zaterdagmorgen was Second Dribble gastheer voor een U10 toernooi in De Slag. 13 teams verdeeld over 3 poules spelen in toernooivorm hun wedstrijdjes. Het was erg gezellig en er werd fanatiek gespeeld. Het U10team van Second Dribble wist alle wedstrijden te winnen. Het was een geslaagde ochtend.

's Middags speelde de U12 jongens in De Slag tegen de Peatminers Vriezenveen. De jongens konden goed bijblijven tegen de koploper. Ze verloren met maar 7 punten verschil. Eindstand 27-34.

Als laatste vertrok de U16 in de namiddag naar Aalten om tegen Give and Go te spelen. In de 1e helft wist Second Dribble goed mee te komen, maar in de 2e helft verloor het de aansluiting. Aan het eind kwam Second Dribble nog wel terug maar wist niet te winnen. Eindstand 44-31

Wil je ook basketballen? Meedoen bij een training van één van onze teams kan altijd. De trainingsavonden zijn op maandag tot en met donderdag in sporthal De Kamp. Voor elke leeftijd is er een team. Daarnaast hebben we ook een prachtig rolstoel team. Ook daar mag je gerust een paar keer mee trainen. Je hoeft geen beperking te hebben. Wel veel inzet.

Zie voor meer info www.second-dribble.nl. Of stuur een mail naar secretaris@second-dribble.nl.