Hardenberg

Drive-inbioscoop om eenzaamheid te bestrijden

Door de redactie

Christengemeente het Geloof organiseert een unieke Drive-in Bioscoop voor jong en oud in Amerikaanse stijl op de avonden van 23, 24 en 25 juli in Hardenberg. Deze avonden zijn bedoeld om geld in te zamelen om de eenzaamheid te bestrijden. In deze pittige coronatijd zijn veel mensen eenzaam geworden daarom is deze unieke actie bedacht.

Het leuke is, er is voor elk wat wils. Zo is er op donderdagavond een leuke familiefilm, op vrijdagavond een romantische actiefilm en op zaterdagavond een gouwe ouwe actiefilm. Wanneer u wilt weten welke films er draaien, stuur dan even een mailtje naar infothetreasure@gmail.com of kijk op www.thetreasure.nl.

Op het terrein van Handelsstraat 31 in Hardenberg wordt u verwelkomd door de heerlijke geur van versgebakken popcorn, beenham, broodjes hamburgers want ook de inwendige mens wordt niet vergeten.

Natuurlijk wordt de 1,5 meter regel in acht genomen en het is de bedoeling dat iedereen in zijn eigen auto blijft zitten. Mocht u geen auto hebben dan is dat zeker te regelen: u komt dan op de fiets of lopend en dan heeft de organisatie een speciale ruimte voor u klaar. Doe mee om dit tot een succes te maken! Uw ticket kunt u bestellen via infothetreasure@gmail.com of telefonisch op 06-44945414.