Hardenberg

Drie nieuwe winkels geopend in centrum Hardenberg

Door de redactie

Er zit dynamiek in het centrum van Hardenberg. Donderdag opende Okay Fashion & Jeans haar ruime nieuwe winkel in het voormalige Miller & Monroe pand in Hardenberg. Vlak daarvoor opende nog twee nieuwe winkels, Tic&Tac aan de entree van de Voorstraat en TheHairColorlab aan het Middenpad.

Okay Fashion was al gevestigd in Hardenberg. In de nieuwe winkel worden zowel dames als herenkleding verkocht, met vertrouwde merken in een veel ruimere winkel. De oude winkel blijft en wordt de komende maanden opgebouwd tot een nieuwe formule, Okay Woman. Die krijgt een stoere uitstraling, veel lichte kleuren in combinatie met hout.

Tic&Tac

Tic&Tac is de droom van de ondernemers Barbara Kremer en Jeannette Zoeten. Een sfeervolle gezellige zaak met brocante, vintage en retro. Een verrassende combinatie van oude en nieuwe woonaccessoires. De winkel en de ondernemers passen goed bij de verrassende Voorstraat, waar altijd iets te ontdekken valt.

The Hair Color Lab

The Hair.Color Lab is een hele vernieuwende kapperszaak, die bedacht is door de jonge maar al ervaren ondernemer Max Groote. Ooit in Hardenberg begonnen als kapper had hij op z'n 22ste al twee succesvolle kapsalons. Die heeft hij verkocht, ging op reis om tijdens z'n reis de nieuwe Hair.Color Lab formule te bedenken en uit te werken. De zaak in Hardenberg is de eerste in een keten, die zich richt op het optimaal kleuren van haar. "Uiteraard knippen we ook", voegt Max Groote toe.

Hij koos voor Hardenberg vanwege de actieve centrum aanpak en de streekfunctie. "Klanten komen uit de wijde omgeving". De zaak wordt gelijk al opvallend druk bezocht.

"Het is belangrijk dat nieuwe ondernemers zich willen vestigen en willen investeren in Hardenberg. Samen met centrummanagement, gemeente en vastgoed maar ook met Startershuis Doen werken we daar hard aan. Als ondernemers zich melden kijken we naar hun behoeften, tonen we alle mogelijkheden en zoeken we samen naar optimale vestigingsplaatsen", aldus centrummanager Eduard Plate. Een overzicht is te vinden op www.startjewinkelinhardenberg.nl