Coevorden

Draag steentje bij aan geschiedenis Coevorden

Door de redactie

Het Stedelijk Museum Coevorden kan alleen bestaan dankzij de inzet van een groep vrijwilligers die ervoor zorgen dat bezoekers gastvrij ontvangen worden. Om het team van vrijwilligers te versterken is men op zoek naar enthousiaste mensen die hun steentje willen bijdragen aan het voortbestaan van een bijzonder stukje historie van Coevorden.

Mike Bink fotografie

Als vrijwillige baliemedewerker of gastheer of -vrouw van het museum werk je circa twee dagen per maand achter de balie van het museum. Je ontvangt de gasten, verkoopt entreebewijzen en geeft informatie over de activiteiten van het museum. Je werkt altijd samen met één of twee andere vrijwilligers, je staat er dus nooit alleen voor. Het museum heeft een gezellige en enthousiaste groep vrijwilligers.

Ook voor de ontvangst van bezoekers in het Cultuurhistorisch paviljoen 'Het Geschiedt' zoekt men vrijwilligers. In dit paviljoen maken kinderen en volwassenen op interactieve wijze kennis met de archeologie en de geschiedenis van Coevorden. Voor dit paviljoen worden zowel een gastheer of -vrouw én amateurarcheologen gezocht.

Kortom, houdt u van geschiedenis en lijkt het u leuk om zowel volwassen als kinderen te informeren over de geschiedenis van Coevorden? Neem dan contact op met het museum via info@museumcoevorden.nl of 088-0128315.