Hardenberg

Double Decent 1e tijdens voorronde NNKS

Ingezonden

Zaterdag stonden de 1e NNKS wedstrijden voor De Krim op het programma. Met maar liefst 4 teams zijn we vertegenwoordigd vanuit De Krim.

Het eerste team wat hun dans aan de jury mocht laten zien was Double Decent. Veel van de meiden uit dit team hebben nog nooit wedstrijden gehad dus het was heel spannend natuurlijk. In een sterk deelnemers veld ging De Krim er met de winst van door. Double Decent werd 1e.

Het 2e team dat mocht stralen op de vloer was Dansation. Ook hier zaten veel meiden in die nog nooit wedstrijden hadden gedanst. Het doel was om de top 10 te halen. En dit is gelukt. Dansation mocht een keurige 9e plek in ontvangst nemen.

Het 3e team dat in actie kwam was Straight On. Straight On is weer een nieuw team bij Beatrix. Het team was een jaar gestopt maar gaat nu weer in volle gang verder. Na een hele strakke dans met veel energie mocht ook dit team een beker mee naar huis nemen en werd netjes 4e.

Het laatste team wat hun dans mocht laten zien was het oudste team No Limit. Het team bestaand uit 10 dames heeft heel veel energie getoond tijdens de wedstrijden. Hun werden in een sterk deelnemers veld 7e. Hiervoor kregen ze extra punten voor naar de finale toe.

Wij zijn super trots op alle dansers en natuurlijk ook op de leiding. We kijken met zijn allen nu al uit naar 16 maart voor de volgende wedstrijd.