Hardenberg

Dorcas Winkel Vroomshoop bestaat drie jaar

Door de redactie

Begin december hoopt de Dorcas Winkel in Vroomshoop alweer drie jaar te bestaan en de winkel is niet meer weg te denken uit de winkelstraat. De winkel draait op volle toeren en heeft regelmatig ruimte tekort voor al de spullen die ingebracht worden. Elke week staan er wel weer andere meubelen in de winkel, de doorstroming is goed.

Veel klanten komen regelmatig gezellig winkelen, spullen brengen of maken gebruik van de haal en breng service. Er is een diversiteit aan meubelen voor jong en oud voor een redelijke prijs. Ook de kleding is van zeer goede kwaliteit. Deze wordt met zorg nagekeken en gekeurd voor deze de winkel in mag. Klanten laten regelmatig complimenten horen over de kwaliteit die we verkopen. Helaas moeten ze ook regelmatig spullen weigeren die echt niet geschikt zijn voor de verkoop, dit vinden zij heel vervelend maar de stortkosten dwingen ons die norm aan te houden.

Het Handwerkatelier werkt op volle toeren, diverse eigen gebreide sokken, kindervestjes en dekentjes zijn al verkocht. Regelmatig nemen ze bestellingen op voor sokken en vestjes, de breisters zijn er ontzettend druk mee. U kunt deze bestellen in de winkel in de maat en kleur die u wenst. Nu al zijn we erg druk bezig met de verkoop van de kerstartikelen. Vanaf 10 december staan er ook weer diverse kerststukjes en graftakken ind e winkel door diverse vrijwilligers gemaakt en voor weinig geld heeft u dan een uniek kerststuk.

Nieuwe vrijwilligers zijn nog steeds welkom om de teams aan te vullen zowel voor het vervoer als in de winkel. Met name voor de dinsdag, de hele dag, en de woensdagmiddag zoekt Dorcas vrijwilligers die in de winkel willen werken. Wat het vervoer betreft zoeken ze voor de woensdagmiddag en de donderdagmorgen nog vrijwilligers. Het kost u maar drie uur van de dag als u een dagdeel bij Dorcas komt werken.

Bel of mail naar de winkel of kom gewoon even aan en maak dan even een afspraak. Mail adres is: dorcaswinkelvroomshoop@gmail.com en het telefoonnummer is: 0546-659079.

U bent van harte welkom.