Hardenberg

Doppen voor KIKA

Door de redactie

De feestweek in Gramsbergen is weer in aantocht en dan knallen de doppen weer flink van de bier-en frisdank flessen. Daarom gaan wij 'de Hattemattestraat ll' deze doppen sparen voor KIKA!, stichting Knder kankervrijDe bier-en frisdrankdoppen kunnen ingeleverd worden vanaf nu in de tent aan de Hattemattestraat nr. 60 te Gramsbergen.

Op dit moment zijn er vele doppen ingeleverd maar er kan nog meer bij. Alle buurtverenigingen in Gramsbergen zijn aan geschreven om ook de doppen te verzamelen. Het mooie is dat inmiddels al verschillende restaurants en cafe's in en buiten Gramsbergen al toegezegd hebben om mee te sparen:

Grand Cafe de Troubadour Hardenberg; Mommeriete Bierbrouwerij; The Newz v/h The alley; Café Het Station Gramsbergen; Zaal Mulder Hardenberg; MFC "De Binder" Gramsbergen; Restaurant Kiewiet; Café De Ster; Restaurant De Woage; De Gloep;

Sevens Hardenberg; Harry's Eetcafe; Brasserie de VII Deugden; Luchroom Emmy Slagharen; Ons Huus Hardenberg; Attractiepark Slagharen; Gasterij Spiezz; Installatiebedrijf Kerssies. Renewi Bergentheim heeft toegezegd zoveel kliko's beschikbaar te stellen als de organistie nodig is voor de tijdelijk opslag van de doppen. De actie loopt tot 1 oktober. Dan zal het opgehaalde bedrag over gemaakt worden aan KIKA.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer