Ommen

Donateursactie SDG Ommen

Door de redactie

Christelijke Muziekvereniging Soli Deo Gloria uit Ommen houdt in de week van 16 september een Donateursactie in de wijk De Laarakkers in Ommen. Op dinsdag 17 en donderdag 19 september zal er muziek klinken in deze wijk en kunt u zich aanmelden als Donateur, Supporter of Vriend van SDG. Daarmee ondersteunt u deze bruisende muziekvereniging in Ommen.

De 120 leden tellende vereniging is met rond de dertig optredens per jaar zeer actief in Ommen en daarbuiten. Binnen de fanfare orkesten en de slagwerkensembles wordt gezelligheid, muzikaliteit en ambitie op succesvolle wijze gecombineerd.

Al jaren kan SDG rekenen op trouwe supporters en donateurs die belangeloos financiële steun geven aan de vereniging. Maar er is geld nodig om de stijgende kosten van opleidingen, instrumenten, optredens en gebouwkosten te financieren. Daarom gaat SDG nieuwe Donateurs (12 euro/jaar), Supporters ( 25 euro/jaar) en Vrienden van SDG ( 50 euro/jaar) werven. In De Laarakkers komen zij bij u langs, maar mocht u hen gemist hebben en u wilt hen financieel een handje helpen, dan vindt u op www.sdgommen.nl meer informatie over deze Donateursactie.