Coevorden

Domino's opent eerste winkel in Coevorden

Door de redactie

Domino's opent op maandag 17 juni haar deuren van de eerste winkel in Coevorden. De winkel is gevestigd op het NS station aan het Stationsplein 1 en biedt zo'n twintig zitplaatsen. De winkel is doordeweeks vanaf 7.00 uur geopend, zodat reizigers ook bij Domino's terecht kunnen voor een verse kop koffie of thee. Vanaf 11.00 uur gaat de oven aan en kunnen klanten ter plekke in de zaak genieten van een vers bereide pizza of Hot Sandwich. Tussen 11.00 en 22.00 uur is het ook mogelijk een pizza te laten bezorgen. Domino's Coevorden bezorgt alleen met E-bikes.

De franchisenemer van de eerste vestiging in Coevorden is Ramon van Damme. Ramon vertelt: "Ik vind het fantastisch dat ik mijn ondernemersdroom binnen Domino's kan gaan waarmaken. Bij Domino's worden de pizza's pas bereid nadat de bestelling is binnen gekomen. Het deeg is 100% puur en we werken uitsluitend met verse groenten. Zo kunnen we echt lekkere en eerlijke pizza's maken en daar ben ik trots op. Ik hoop dat de mensen uit Coevorden straks net zo gek zijn op onze pizza's als ik zelf".

Thick Shakes

In de gloednieuwe winkel staat ook een nieuw product op de kaart: Thick Shakes. Dit ijskoude drankje is veel dikker dan een gewone milkshake. Lekker als tussendoortje of als dessert. Domino's is het eerste en enige merk dat Thick Shakes verkoopt. De Thick Shake is gemaakt van 100% roomijs en is verkrijgbaar in zes verschillende smaken. Waaronder Strawberry, Triple Chocolate en Iced Coffee. De prijs ligt tussen de 3,50 en 4,50 euro.

Openingstijden en acties

De winkel is van maandag tot en met vrijdag geopend van 7.00 tot 22.00 uur. Naast de verse pizza's en Hot Sandwiches (vanaf 11.00 uur) is er ook koffie en thee te verkrijgen. Op zaterdag is de winkel van 12.00 tot 22.00 uur geopend en op zondag van 13.00 tot 22.00 uur. Hierdoor is het mogelijk om ook tijdens de lunch te genieten van het uitgebreide menu. De Domino's vestiging opent twee weken voor de officiële opening van het gloednieuwe NS station. De opening wordt gezamenlijk gevierd op maandag 1 juli. Meer informatie over openingstijden, bestellingen en acties is te vinden op www.dominos.nl.