Hardenberg

Doe ook gewoon mee met NLdoet

Door de redactie

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart is het weer tijd voor de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NLdoet. In het hele land worden er twee dagen lang klussen uitgevoerd bij bijvoorbeeld verzorgingstehuizen, wijkcentra, sportparken en kinderboerderijen. Dit is een extraatje voor velen. Tegelijkertijd zorgt het voor nieuwe ontmoetingen en ideeën. Natuurlijk gaan we ook in de gemeente Hardenberg aan de slag! Doe je ook gewoon mee?

De Stuw brengt dagelijks vrijwilligersvragen en aanbod bij elkaar, dus ook tijdens NLdoet gaan we opzoek naar de perfecte match. Daarom nodigen ze iedereen uit om tijdens NLdoet een dagje de handen uit de mouwen te steken. Of zoals we dat in de gemeente Hardenberg zeggen: we gaan het gewoon doen.

Een klus

Heb je zelf een klus waarbij je hulp kunt gebruiken? Op de site van NLdoet kun je jouw klus aanmelden. Heb je vragen hierover? De Stuw kan helpen bij de aanmelding.

NLdoet voor bedrijven

NLdoet is een mooie gelegenheid om te laten zien dat een bedrijf zich inzet voor een leefbare samenleving. Pak met medewerkers een leuke klus aan! Willen jullie als bedrijf ook in beweging komen tijdens NLdoet? De Stuw denkt graag mee over geschikte klussen en bemiddelt hierin.

De Stuw

Doe je mee? Dan zoeken ze een passende klus voor je. Vind je het leuk om met anderen op pad te gaan? Dat kan ook. Vanuit De Stuw maken ze groepjes die samen een klus gaan doen. Of je nou een bedrijf, een inwoner of een klusaanbieder bent, De Stuw helpt ook met vrijwilligerswerk tijdens NLdoet. Voor meer informatie of om je aan te melden kun je een mail te sturen naar servicepuntvrijwilligerswerk@destuw.nl of bellen naar 0523-267 478.