Nieuws

Doe mee en maak kans op twee dinerbonnen voor het diner van 'De tocht van gewoon doen'

Door de redactie

Alpe d’Huez

De tocht van gewoon doen

In deze tocht wordt er door 17 Hardenbergse ondernemers en wethouder Alwin te Rietstap, per racefiets, circa 1200 kilometer in 6 dagen afgelegd. Dit met als einddoel het beklimmen van de Alpe d’Huez en zo veel mogelijk geld in te zamelen voor nieuw kankeronderzoek.

Ook Weekblad De Toren steunt de deelnemers van De tocht van gewoon doen!

Het mooie initiatief en de enorme uitdaging van de deelnemers aan De tocht van gewoon doen wordt ook door Weekblad De Toren ondersteund. Er worden 2 dinerbonnen verloot voor het 4-gangen diner op 25 februari. Tussen de gangen van het diner is een veiling waarvan de opbrengst bestemd is voor de inzamelactie ‘Tocht van gewoon doen’.

Wilt u kans maken op deze mooie prijs? Beantwoord dan de volgende vraag: “Wat is het streefbedrag dat de groep aan de organisatie wil overhandigen om meer onderzoek naar kanker mogelijk te maken?” Antwoorden kan via info@detoren.net of inleveren bij ons kantoor Burgemeester Bramerstraat 59 te Hardenberg.

De winnaar krijgt donderdag 20 februari persoonlijk bericht.

Ook u kunt doneren! Steun de fietsers in hun actie geef je donatie, groot of klein. Elke bijdrage kan een doorbraak betekenen en voor heel veel mensen van levensbelang zijn. Kijk op: www.tochtvangewoondoen.nl