Hardenberg

Doe de DA Cholesterol Check

Door de redactie

DA heeft aandacht voor je gezondheid. Daarom kun je op maandag 28 januari bij DA Drogisterij ter Veen checken hoe het met je cholesterol zit.

Kom voor de cholesterol check naar DA ter Veen Voorstraat 21-23 Hardenberg. Iedereen heeft cholesterol nodig. Maar een hoog cholesterol is een risico voor hart- en vaatziekten. Jouw DA-drogist geeft je daarom de mogelijkheid je cholesterol te checken. Je ontdekt binnen enkele minuten of je cholesterolniveau in orde is. Een zorg minder als het goed is. En heeft je cholesterol aandacht nodig, dan is het belangrijk om dat te weten! Op basis van de meting krijg je een persoonlijk leefstijladvies over eventuele vervolgacties.

Waarom een cholesterol check bij je DA-drogist?

Als we mensen met een verhoogd cholesterol tijdig opsporen, kunnen we onnodige gezondheidsrisico's voorkomen. Afhankelijk van de uitslag, krijgt u na de meting een persoonlijk leefstijladvies over eventuele vervolgstappen. Met aanpassingen in je voeding, meer bewegen en stoppen met roken kun je namelijk stappen maken je risico op hart- en vaatziekten verlagen. Tot ziens bij DA-drogisterij ter Veen, wij ondersteunen je daar graag bij.