Hardenberg

Discipelschapstraining in Westerhaar

Door de redactie

"Wanneer je tot geloof in Jezus bent gekomen, ontvang je vergeving van zonden en eeuwig leven. We worden een nieuwe schepping en niets is meer zoals het ooit was. Jezus is onze Meester geworden en wij Zijn leerlingen. Na deze keuze is de volgende stap, het in de praktijk brengen van Jezus volgen. Al snel komen we erachter dat dat niet altijd gemakkelijk is; onze oude natuur speelt nog vaak op en we vervallen al snel weer in oude gedachten- en/of gedragspatronen. Al te gemakkelijk gaan we weer onze eigen weg in plaats van dat we in Zijn voetsporen wandelen", aldus Dinand en Hanneke Uitslag.

In januari van 2021 willen Dinand en Hanneke Uitslag dan ook starten met de discipelschapstraining 'Cleansing Stream' in Westerhaar. Tijdens deze training, die bestaat uit vijf cursusochtenden en een retraiteweekend, willen ze samen nadenken over wat het betekent om een volgeling van de Here Jezus te zijn. "We leren wat het is om te 'wandelen in de Geest' (Rom. 8) en buigen ons over de vraag in hoeverre Jezus op de troon van ons leven zit. Heeft Jezus nog steeds de leiding in handen over alle gebieden van ons leven? Of heeft de duivel misschien wel ergens voet aan de grond gekregen? In deze cursus leren we bovendien hoe we de grote tegenstander van God in de Kracht van Jezus kunnen verwerpen en bestrijden", aldus Dinand en Hanneke Uitslag.

De cursus wordt in 2021 gegeven op zaterdag 23 januari, 13 februari, 13 maart, 10 april, 12 juni, telkens vanaf 10.00 uur in het gebouw van de Baptisten Gemeente Westerhaar. Tevens is er een bezinningsweekend op 4 en 5 juni op de Kroeze Danne in Delden. "Samen met andere cursisten uit heel Nederland komen we hier samen voor het volgen van onderwijs en eventueel het ontvangen van gebed. Wij zien er naar uit om u te ontmoeten op de cursus". Met in acht neming van de R.I.V.M. maatregelen, kunnen er wijzigingen in de data komen.

Mocht u zich willen opgeven voor deze cursus, dan kunt u dat doen via de site: www.cleansingstream.nl > inschrijven > inschrijven basiscursus. Om uw vragen over de cursus te beantwoorden en om u nog van meer informatie te voorzien, kunt u contact opnemen met Dinand en Hanneke Uitslag, 0546-563622.