Hardenberg

Dino's ontdekken met de dino-expert

Door de redactie

Op woensdag 23 september organiseert De Koppel samen met dinokenner Jorian Kats een middag voor de echte dinofans van 14.00 tot 16.00 uur. De middag is geschikt voor kinderen van vier tot en met tien jaar.

Jorian Kats (20) is al vanaf zijn zesde gek op dinosauriërs. Zijn hobby is dan ook 'uitgestorven dieren'. De middag begint met een kort verhaal over dino's, geschreven en voorgelezen door Ria Eijgenhuijsen. Aansluitend is er een moment rondom de tafel, want het is leuk om van elkaar te weten wat je favoriete dino is. Daarna gaat de groep met elkaar de dino-expo bekijken. Jorian vertelt dan van alles over de grote dinoschedel, de botten, over het versteende ei en natuurlijk ook over de mysterieuze rode draad die door De Koppel hangt. De kinderen mogen ook even met een kwastje het skelet van een dino 'opgraven'. Welke dino zal onder het zand vandaag komen? Als afsluiting gaan de kinderen hun lievelingsdino tekenen. Weten ze even niet hoe te beginnen? Geen probleem, voorbeelden te over!

Ben je gek op dino's en weet je er al heel veel van? Of wil je meer te weten komen? Er is plaats voor tien kinderen, dus geef je wel op voor deze dino-middag. Voor informatie en opgave: 0523-273388. De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg. Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. De Koppel is ook een van de vijf Anjerpunten in het Vechtdal.

Evenementenkalender