Hardenberg

Digitaalhuis krijgt vervolg in 2019

Door de redactie

Vorig jaar november zijn de Bibliotheken in Hardenberg en Dedemsvaart gestart met het Digitaalhuis. In 2019 krijgt het Digitaalhuis een vervolg en is iedereen die vragen heeft over de omgang met computer, laptop, tablet of smartphone welkom.

Heeft u moeite met het inloggen op de website van de Bibliotheek, het reserveren van boeken of het lenen van e-books? Dan kunt u terecht in het Digitaalhuis. Maar ook wanneer u er niet uitkomt met een bepaald computerprogramma of app dan kunt u terecht in het Digitaalhuis.

Om de week staan er consulenten klaar in de Bibliotheken van Hardenberg en Dedemsvaart. Op 17 januari kan iedereen van 10.30 tot 12.00 uur terecht in Bibliotheek Dedemsvaart. Op 24 januari is er weer een Digitaalhuis van 10.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Hardenberg. Op 31 januari weer in Dedemsvaart en op 7 februari weer in Hardenberg. Op deze manier vindt het om de week plaats in de beide vestigingen. Iedereen met vragen over digitale aanverwante zaken is welkom. De consulent helpt u graag bij het zoeken naar een oplossing voor uw probleem.