Hardenberg

Diesel Bruchterveld wint in Hardenberg

Ingezonden

Afgelopen zaterdag speelde Bruchterveld de uitwedstrijd tegen Hardenberg'85.

De Tricolores speelden in het begin erg slapjes en slordig en kwamen maar moeilijk op gang, maar toen de diesel eenmaal begon te draaien was dat voldoende voor de overwinning.

Al na enkele minuten strafte de alerte Berend Weiden een gruwelijk misverstand in de Bruchterveld verdediging af en ook daarna kregen de fellere Hardenbergers meer mogelijkheden aangeboden, maar deze werden niet benut.

Op een afstandsschot van Benjamins op de paal na creëerden de Tricolores verder niks tot de 40e minuut. De eerste prima aanval over links was de inleiding tot de 1-1. Julian Smit werd in de heupzwaai genomen voordat hij tot een doelpoging kwam, een terechte penalty die door Lesley op de Haar werd benut.

In de tweede helft begonnen de blauw-hemden weer sterk, maar doelman Kevin op de Haar wist van geen wijken.

Daarna namen de gasten het heft in handen. Benjamins krulde uit de draai de bal prachtig in de linker bovenhoek. Niet lang daarna was het Tom Odink die voorbereide en Op de Haar de afmaker.

Hierna kregen de Bruchtervelders nog zeker drie goede kansen verder uit te lopen, maar het bleef uiteindelijk bij een verdiende 1-3 overwinning.