Hardenberg

Dick van Altena en Marcel Smulders komen naar Westerhaar

Door de redactie

Dick van Altena zanger van de vroegere countryband Major Dundee en Marcel Smulders zanger van de countryband Savannah komen op zondagmiddag 20 januari naar de Klaampe in Westerhaar voor een optreden.

unknown

Dick is in 2018 benoemd tot beste countryzanger van het jaar en Savannah tot beste countryband van het jaar in de Benelux. Verder is het album Back to the country uitgeroepen tot beste album van het jaar 2018.

Dick zat in december 2017 veertig jaar in het vak en heeft al 1094 liedjes geschreven. Ook is hij in oktober 2017 benoemd tot 'Ridder in de Orde van Oranje Nassau'. Van Altena is nu singer songwriter en schrijf liedjes voor onder andere: Henk Wijngaard, de Sjonnies, Lucas en Gea, Mooiwark en Pussycat. Maar ook liedjes die hij zelf zingt in het Betuws dialect, Nederlandstalig en countrymuziek. Marcel is zanger van countryband Savannah en toert hier mee door Nederland. Samen toeren ze langs vele theaters met de band Savannah en Cor Sanne met als titel 'Back to the Country'. De middag begint om 14.30 uur, de zaal gaat open om 13.30 uur. Reserveren kan via henkenthea18@gmail.com.