Ommen

Dichters op de Bissingh

Door de redactie

Tijdens de Ommer Bissingh Kunstdag, woensdag 14 augustus, worden er diverse dichters op het Kerkplein hun werk voordragen:

Het programma ziet er als volgt uit: 12:00 uur, Viviane Rose, Erna Bouwhuis, Justin Westera; 14:00 uur, Viviane Rose, Ria Westerhuis, Justin Westera; 15:00 uur, Viviane Rose, Ria Westerhuis, Justin Westera. Viviane Rose is kunstenaar en sinds mei 2019 stadsdichter van Ommen. Ze organiseert Dichtmiddag Ommen in Café de Herberg. (Eerstvolgende is op 14 september.) Vandaag zal ze haar stadsgedichten voordragen.

https://www.facebook.com/Stadsdichter-van-Ommen-522686011597123/

Ria Westerhuis schrijft in het Nederlands, in de Streektaal van de Reest en in het mysterieuze eRWeens. Haar erotische Drentse poëzie heeft veel aandacht gekregen. Er zijn diverse bundels van haar uitgegeven en ze heeft diverse prijzen gewonnen.

www.riawesterhuis.nl

Justin Westera werkt onder de naam: 'Wessleeft' Spoken word artiest en poetry slammer. Poëzie met een vleugje Hiphop. Rauw, oprecht en puur. https://www.facebook.com/wessleeft

Erna Bouwhuis droeg voor het eerst voor tijdens de Dichtmiddag Ommen en viel op. Ze is meerdere keren komen voordragen en komt uit Ommen. Door meditatie en yoga ervaart ze in de stilte vaak de woorden voor verhalen, gedichten en poëzie. Waarbij ze in de gewone dingen de diepere betekenis vindt met woorden. www.nieuw.yoga2all.nl.

Voor meer informatie kijk op www.ommerbissingh.nl/evenement/kunstdag-en-palingrokerij/

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer