Ommen

Dicht- en woordkunstmiddag in Ommen

Door de redactie

Op zondag 15 september is er van 13.00 tot circa 15.00 uur een dicht- en woordkunstmiddag in Café de Herberg aan de Brugstraat 27 in Ommen.

Dichtmiddag Ommen is een middag om je te laten verrassen, verwonderen, raken, inspireren en ook gewoon erg gezellig. Diverse stijlen van gedichten en voordragen komen voorbij. Dit keer zijn er twee stadsdichters en twee voormalige stadsdichters aanwezig. En... durf je zelf ook? Doe dan mee aan het Open Podium.

De dichters die aan de middag meewerken zijn: Theo van de Vliet, Dea Jansen, Mieke Bruins; Kees Smits (voormalig stadsdichter Zwolle), Jannes Kuik (voormalig stadsdichter Ommen), Viviane Rose (organisator, stadsdichter Ommen http://theadventurouslifeofvivianerose.blogspot.com). Gastdichter is Bianca Holst, stadsdichter van Oldambt en musisch kunstenaar, zie www.biancaholst.nl.

Open podium

Iedereen kan zijn of haar kans grijpen op het open podium. Draag één of twee gedichten (circa twee minuten) voor. Aanmelden kan op de dag zelf voor aanvang of in de pauze. Voor meer informatie over het event: www.facebook.com/events/345319643033108.