Coevorden

Deze zomer extra stadswandelingen in Coevorden

Door de redactie

Inmiddels zijn alle vier TIP kantoren in Magisch Drenthe (gemeente Coevorden) weer geopend en zijn de stadswandeling elke woensdag in Coevorden ook weer opgepakt. Daarvoor is zoveel belangstelling dat er extra wandelingen worden aangeboden.

Tijdens de openingstijden van TIP Coevorden bleek dat er veel toeristen in Coevorden aanwezig zijn en er vraag is naar de stadswandelingen. Daarom heeft Magisch Drenthe op verzoek van stadsgids Lambert Hans besloten extra wandelingen aan te bieden op de maandag en de zaterdag. Alle wandelingen starten om 13.30 uur. Groepen kunnen op afspraak terecht.

Uiteraard staat nog steeds de veiligheid van de bezoekers en medewerkers voorop. Om voor iedereen het bezoek zo veilig en aangenaam mogelijk te maken zijn er een aantal maatregelen genomen en wordt het protocol van de RIVM gevolgd. Daarnaast is het verplicht de bezoeker/toerist te vragen naar eventuele gezondheidsklachten. Wie klachten heeft, wordt gevraagd om thuis te blijven. Bij gezondheidsklachten kunnen gasten niet worden toegelaten in de TIP kantoren. Voor meer informatie, zie www.magischdrenthe.nl.