Twenterand

Deze vrouw...is uw man

Door de redactie

De jaarlijkse toneelavonden van Oranjevereniging Vroomshoop zijn in 2019 op vrijdag 1 en zaterdag 2 maart in theater Het Punt. Toneelvereniging Altied Wille uit Sibculo speelt op deze avonden de komische voorstelling 'Deze vrouw...Is uw man'.

De komische voorstelling 'Deze vrouw...Is uw man' gaat over Annie Zuiderhorn en haar dochter Amanda die van de Sociale Dienst leven en die door Jaap Brekeveld gecontroleerd worden. Niemand mag weten dat Annie een vriend heeft en Amanda mag hem niet. Sterker nog; ze ziet hem nog liever vandaag dan morgen vertrekken. Ze haalt daarvoor alles uit de kast en dat zorgt voor allerlei conflicten. De voorstelling begint zowel op vrijdag 1 als zaterdag 2 maart om 20.00 uur.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te koop tijdens de voorverkoopavond op donderdag 24 januari van 19.00 tot 20.00 uur in Het Punt en bij bestuursleden Lute Gombert (Bosweg 3, 0546-646420) en Dinie Gerrits (Nieuwstraat 16, 0546-645876) van Oranjevereniging Vroomshoop. Leden van Oranjevereniging Vroomshoop betalen 7,50 euro per kaart, niet-leden tien euro. Dit is inclusief een kop koffie of thee voor aanvang van de voorstelling en een hapje in de pauze. Voor meer informatie: www.oranjeverenigingvroomshoop.nl.