Twenterand

DETO mini WK voetbalplezier voor jong en oud

Door de redactie

Vrijdag 21 juni en zaterdag 22 juni wordt op de velden van DETO Twenterand alweer het dertiende DETO mini WK gehouden. Dit grote voetbaltoernooi met uitgebreid randprogramma voor de jongste spelertjes van 4 tot en met 6 jaar is uniek in haar soort en inmiddels een begrip in Twente.

Met het DETO mini WK sluit de DETO mini afdeling weer een succesvol seizoen af waarin meer dan 70 kinderen afgelopen seizoen weer spelenderwijs kennis hebben mogen maken met de voetbalsport. Het tweedaagse voetbalevenement, met op vrijdag het MINI WK voor de Vriezenveense basisscholen en op zaterdag het MINI WK voor clubteams uit de hele regio staat jaarlijks garant voor voetbalplezier voor jong en oud. Naast de beide voetbaltoernooien die afgewerkt worden in 4 boardingveldjes en waarin 5 tegen 5 gespeeld wordt, heeft de toernooi-organisatie ook dit jaar weer een uitgebreid randprogramma weten te realiseren. Zo zal er een speciale gast aanwezig zijn die als kindervriend bekend staat, is er een kinderverloting, een springkussen en kunnen de kinderen geschminkt worden. Ook is er een grote verloting met tal van prachtige prijzen en worden er voetbaldemonstraties gegeven. Op het grote, centraal gelegen terras kan iedereen genieten van de meer dan 100 wedstrijden en het uitgebreide randprogramma. Ook krijgen alle deelnemende kinderen na afloop van het toernooi een mooi aandenken.

Het DETO MINI WK voor scholen wordt vrijdag 21 juni geopend door een speciale gast en begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur.

Het DETO MINI WK voor clubteams begint zaterdag 22 juni om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 14.30 uur.

Net als voorgaande jaren staat het DETO mini WK garant voor spanning, spektakel en veel voetbalplezier. Iedereen is dan ook van harte welkom op vrijdag 21 juni en zaterdag 22 juni op het grote DETO mini WK. Kom gerust langs, de toegang is gratis en beleef met DETO twee unieke voetbaldagen.