Ommen

Derde zege Noël Shannon op rij.

Ingezonden

Er staat geen maat op Noël Shannon de Ierse zanger uit Laag Zuthem scoorde in ronde 7 van de competitie op de Pitch & putt golfbaan te Lemele zijn vijfde zege en derde op rij met een ronde van 55 slagen en nam de bij behorende tien punten mee naar huis.

Jan Hekman uit Ommen en Tonnie Reimink uit Lemelerveld hadden deze ronde tegen elkaar geloot om de flight te lopen en moesten starten op hole zeven. Achteraf bleek dat de 57 slagen van Jan goed waren voor de 9 punten en de 58 slagen van Tonnie voor de acht punten voor het tussenklassement. Gerrit Koggel uit Dalmsholte en Hans Strijkveen uit Raalte scoorde beiden een ronde van 59 slagen over de achttien holes. Maar omdat Gerrit over de holes 10 t/m18 30 slagen nodig had en Hans 31 slagen kreeg Gerrit 7 punten en Hans 6 punten bijgeschreven.

Rik Ebben van Sushi 81 Nijverdal scoorde 4 punten voor zijn ronde van 61 slagen. Theo Otten, Jan Willem van den Berg, Gerard Velthof en Bert Duerink kregen ook nog punten voor het tussenklassement, voor hun ronde van respectievelijk 63,63,65 en 65 slagen.

Voor het stableford klassement, hier wordt rekening gehouden met de hcp van de spelers gingen tien punten naar Gerard Velthof en Wim Grondman voor hun score van 39 stableford. De acht punten kreeg Dinie Hekman voor de 38 stableford. Zeven punten kreeg Jan Hekman uit Ommen voor de 37 stableford. Voor de 35 stableford kregen Noël Shannon, Gerrit Koggel en Tonnie Reimink zes punten bijgeschreven. Voor de 34 stableford punten waren er drie punten voor het tussenklassement voor Rik Ebben, Diny Fransen en Johan Blikman.

De tussenstand na zeven competitie ronde is voor het Stableford Klassement.

1e Freddie Dijk met 32 punten, 2e Wim Grondman met 30 punten en 3e Gerard Velthof met 29 punten en gedeeld 4e met 28 punten Noël Shannon en Hans Timmerman.

Strokeplay competitie;

1e Noël Shannon met 60 punten, 2e Hans Strijkveen met 51 punten, 3e Jan Hekman uit Ommen met 38 punten. Theo Otten met 30 punten en Tonnie Reimink met 29 punten zijn de achtervolgers hier.

De baan ligt er fantastisch bij en uitdagend. maar moeilijk.