Ommen

Den Alerdinck Zomerfair gaat online

Door de redactie

Helaas kan door Covid-19 de Den Alerdinck Zomerfair in Laag Zuthem bij Ommen niet doorgaan als live event. Daarom wordt de Zomerfair van 14 tot en met 16 augustus als online event georganiseerd. Zo kunt u alsnog genieten van al het moois dat de fair te bieden heeft.

"Ontzettend jammer dat we geen live fair kunnen organiseren dit jaar. Het is een evenement waar we als organisatiebureau jaarlijks erg naar uit kijken", vertelt Jelmer van Nijen namens Organisatiebureau Plan Effect. "Niet alleen wij maar ook de standhouders, vrijwilligers en locatie vinden het erg jammer dat er dit jaar geen fair gaat plaatsvinden op de havezate. Het is toch een evenement waar iedereen naar uitkijkt. Maar we hebben niet stil gezeten... na het succes van de Pinksterfair Online hebben we besloten om de Den Alerdinck Zomerfair ook als Online event te organiseren".

Normaal gesproken staan er meer dan 75 standhouders op het landgoed in Laag Zuthem, zijn er allerlei activiteiten en demonstraties voor bezoekers en kan je het koningshuis bezoeken. Jelmer: "We hebben geprobeerd om de elementen van de Zomerfair zoveel mogelijk door te vertalen naar een online omgeving. Zo kun je online workshops volgen, zijn er optredens van artiesten die je waarschijnlijk kent van de zomerfair en kun je op de plattegrond lekker neuzen tussen de vele standhouders om daar leuke producten te shoppen. Alle standhouders hebben speciaal voor het online fair een actie bedacht die alleen geldig is in het fairweekend van 14 tot en met 16 augustus. Ook is er een leuke winactie waarmee u kans maakt op een mooi prijzenpakket, samengesteld door de deelnemende bedrijven". Den Alerdinck Zomerfair online is te bezoeken via www.denalerdinckzomerfair.nl.