Twenterand

Demodag AST en DOEN weer groot succes

Door de redactie

Op zaterdag 25 mei was de 17e editie van de jaarlijkse demodag bij AST en DOEN. Sinds jaar en dag is dit de laatste zaterdag van mei, en ook dit jaar wisten vele bezoekers beide winkels te vinden. Het zonnetje scheen en er was als vanouds van alles te zien en te doen voor het hele gezin. Buiten stonden 'dikke' auto's maar ook een springkussen en racebaan voor de kinderen. Daarnaast waren er diverse demonstraties van onder andere Bison, Turtle Wax en Motip.

BTW-vrij

Naast dat er diverse scherpe acties waren, was ook dit jaar bijna het hele assortiment BTW-vrij, en dat was ook dit jaar een groot succes. Voor velen was dit een goede reden om ook dit jaar even te kijken maar ook zeker te kopen bij zowel AST als bij DOEN. Er is veel verkocht op alle gebieden, dus zowel banden en velgen als trekhaken, audio en poetsproducten. Maar ook televisies zijn veel verkocht, en telecomaccessoires. "We kijken zeer tevreden terug op deze dag", aldus Tom Arendsen van AST.

Aanbiedingen

"Hoewel de demodag nu weer voorbij is, wil dit niet zeggen dat we geen leuke acties meer gaan doen", zegt Tom Arendsen. Vaderdag komt er weer aan, en daar besteden zowel DOEN als AST veel aandacht aan in de vorm van leuke acties. Wil je deze niet missen, hou dan de facebookpagina's van beide winkels de komende tijd in de gaten! Noteer het vast in je agenda: de 18e Demodag is op 30 mei 2020.