Hardenberg

Demodag AST en DOEN voor het hele gezin

Door de redactie

Op zaterdag 25 mei van 9.00 uur tot 17.00 uur is de inmiddels traditionele demodag van AST en DOEN aan de Nieuwe Daarlerveenseweg 11 en 13 in Vriezenveen. Sinds jaar en dag is de demodag op de laatste zaterdag in mei. En ook dit jaar gaat het weer een gevarieerde dag worden, met een afwisselend aanbod voor het hele gezin!

Tom Arendsen, bedrijfsleider van AST, zegt over de demodag: "Al jaren weten bezoekers onze demodag goed te vinden. In en om onze panden loopt het de hele dag door met mensen die een kijkje komen nemen." En Gert Markvoort, bedrijfsleider van DOEN, vult aan: "We bieden tijdens de demodag dan ook een totaalconcept aan, met leuke acties voor gezinnen. De dag is echt een juiste mix voor iedereen".

Gevarieerd aanbod

Tom Arendsen van AST gaat verder: "Tijdens de dag zijn er bij AST verschillende stands, waar demonstraties worden gegeven op verschillende vlakken, die allemaal gerelateerd zijn aan onze winkel. Bovendien zijn er mooie 'dikke' auto's te zien tijdens de demodag. Waarbij bezoekers natuurlijk nieuwe ideeën kunnen opdoen! Verder is er op het plein voor AST en DOEN een springkussen voor de kinderen, een ijscokraam, een patatkraam, en er is een autocircuit voor de kleintjes!" En Gert Markvoort van DOEN laat weten: "Ook bij ons zijn er demonstraties van verschillende ondernemers. Daarnaast worden er tijdens de demodag bij ons in de winkel workshops gegeven over thuisbeveiliging. Meer informatie hierover kan men vinden op de Facebookpagina van DOEN".

BTW vrij

Het loont dus zeker om tijdens de demodag even binnen te stappen bij beide veelzijdige winkels. Temeer omdat bijna het hele assortiment van beide winkels tijdens de demodag BTW vrij wordt verkocht. "Door BTW vrij te verkopen heeft iedereen er wat aan!" zegt Markvoort. "Daarnaast doen beide winkels deze dag spectaculaire aanbiedingen!" besluit Arendsen.

Meer informatie

Wie meer informatie wil over de demodag van AST en DOEN op zaterdag 25 mei, kan kijken op de Facebookpagina's van beide winkels. Ook staat er meer informatie in de advertentie in deze krant.