Hardenberg

Deltion: blijven werken aan ontwikkeling

Door de redactie

Op vrijdag 30 november (tussen 14.00 - 20.30 uur) en op zaterdag 1 december (tussen 10.00 – 14.00 uur) vinden speciale Open Dagen plaats. U bent van harte welkom om een kijkje bij Deltion te komen nemen en om onder het genot van een kopje koffie eens vrijblijvend kennis te maken.

Als grote onderwijsaanbieder in de regio Zwolle merkt Deltion dat de bedrijvigheid en de werkgelegenheid binnen verschillende sectoren in deze regio sterk toeneemt. Dit leidt tot groei en innovatie, maar ook tot een mismatch op de arbeidsmarkt en moeilijk vervulbare vacatures. De vraag naar bij-, her- en omscholing van werknemers groeit.

U kent Deltion vast wel als mbo-opleider voor jongeren, maar wist u dat Deltion er ook voor volwassenen en werkgevers is? Dankzij Deltions brede aanbod van beroepsopleidingen, maatwerktrajecten, vakgerichte en branche overstijgende trainingen worden jaarlijks vele medewerkers en organisaties geschoold. De opleidingstrajecten lopen uiteen van verdieping binnen het eigen vakgebied tot omscholing naar een ander specialisme. Zowel in de vorm van bestaande trajecten als maatwerktrajecten. Momenteel verzorgt Deltion voor diverse organisaties maatwerkopleidingen, waarbij medewerkers functiegericht worden geschoold. Sneller, breder en beter inzetbaar; heel belangrijk in deze tijden!

Kijk voor het actuele opleidingsoverzicht op www.deltion.nl/volwassenen-onderwijs. Wilt u meer informatie óf in gesprek, neem dan contact op met Deltion Business, via (038) 850 3150.