Hardenberg

December gezelligheid bij Boer Staphorst

Door de redactie

Afgelopen jaar stond voor woonwarenhuis Boer Staphorst in het teken van hun zestigjarig jubileum. Om dit jubileum goed af te sluiten worden er in de kerstvakantie verschillende activiteiten georganiseerd. Dat maakt Boer Staphorst zeker een goed idee voor een dagje uit in de kerstvakantie. Maar wat is er dan zoal te beleven? Kijk hiervoor op www.boer-staphorst.nl/december of lees verder.

Maak je eigen kunstwerk aan de muur

Eén van de leuke workshops die wordt georganiseerd, is de workshop String Art op vrijdag 21 december. String Art is letterlijk vertaald draad- of koordkunst. Je omwikkelt draad met spijkers die je hebt getimmerd in het hout. De spijkertjes zijn geslagen in de vorm van een figuur. Door met het draad de vorm in te vullen, wordt het figuur zichtbaar. Schrijf je in voor de workshop via www.boer-staphort.nl/workshop-string-art. Maar let op, vol is vol.

Of ga aan de slag met een ander fenomeen uit de jaren '70, het macrameeën. Een knooptechniek waar je verschillende dingen mee kunt maken zoals plant- en wandhangers. En dat laatste kun je op vrijdag 28 december leren! Je kunt je inschrijven voor één van de twee workshops via www.boer-staphorst.nl/workshop-macrameeen/.

Poffertjes eten of workshop chocolade versieren

Bovengenoemde workshops zijn maar een kleine greep uit de vele activiteiten en demonstraties. Want doe mee met de workshop chocolade versieren, geniet van heerlijke poffertjes van de Poffertjesman of krijg gratis huidadvies, make-upadvies of kleur- en stijltips van de specialisten van Joy & Health. Kortom, in de kerstvakantie is er van alles te beleven bij Boer Staphorst. Zien we jullie één van deze dagen?