Hardenberg

De Woage markt in Gramsbergen

Door de redactie

Voorlopig blijft restaurant De Woage in Gramsbergen nog gesloten in verband met de maatregelen omtrent covid, maar zij zitten niet stil. Zij missen het contact met de gasten en mensen blij maken met eten.

Zij zijn daarom gestart met De Woage Markt. De stoelen hebben plaats gemaakt voor 'marktkramen''. "Ons restaurant is omgetoverd tot een sfeervolle winkel in kerstsfeer. Misschien een beetje vroeg, maar wij worden er blij van. Wij hebben een divers aanbod van verzorging & make-up producten van Schoonheidssalon Annegreet Waterink, kunstzinnige cadeautjes van Studio Sacre Bleu, mooie geschenkpakketten, heerlijke thee van de Eenhoorn uit Kampen, comfort food voor thuis gerechten van De Woage en huisgemaakte zoetigheden", vertellen Jelle Jansen en Corine Klein, eigenaren van restaurant De Woage.

Zij hebben diverse pakketten al voor u samengesteld met wijn en bier. U kunt natuurlijk ook u eigen geschenkpakket samenstellen, die wordt door hen feestelijk ingepakt in een luxe geschenkdoos. Of kies een pakket met alle producten die zij aanbieden op de 'markt' zo heeft u een echt origineel cadeau. Erg leuk voor sinterklaas of kerst! Bent u uit gewinkeld? Neem dan een lekkere koffie to go mee voor onderweg. De markt is elke week geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 t/m 19.00 uur. Zolang het restaurant dicht blijft hebben zij De Woage Markt. Aanstaande zaterdag 28 november staat Annegreet Waterink zelf op de markt om u te voorzien van make -up en verzorging advies (uiteraard op veilige afstand). Kom gezellig binnen! Alles in een veilige omgeving op 1,5 meter afstand.