Ommen

De Wilde Roos beste vakantiepark

Door de redactie

De Wilde Roos heeft een Gouden Zoover Award in de wacht gesleept. Het park in Ommen mag zich met een gemiddelde van een 9,6 het beste middelgrote vakantiepark van Nederland noemen.

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en staan voor de waardering van vakantiegangers. Deze waardering is gebaseerd op reviews die op zoover.nl zijn geplaatst: in 2019 waren dit ruim 210.000 reviews. Tijdens de feestelijke award uitreiking was de top van elke categorie aanwezig om een award in ontvangst te nemen. Gasten beoordeelden De Wilde Roos met een waarderingscijfer 9,6 en dat was de eerste plaats waard in de categorie middelgrote vakantieparken. Eigenaren Wim en Harriët Weitkamp vinden het geweldig. Harriët: "We stonden op dat podium en toen de presentator zei dat De Wilde Roos de winnaar is waren we ontzettend blij en trots. In 2017 waren we derde, in 2018 tweede en dat we nu door de reviews in 2019 op de eerste plek staan is echt fantastisch".

De Wilde Roos

De Wilde Roos bungalows staan op een rustig en ruim opgezet vakantiepark dat midden in het mooie Vechtdal ligt. De luxe bungalows zijn elk ingericht in een eigen stijl en daarmee stralen ze zoveel meer uit dan een standaard vakantiehuisje. In de directe omgeving liggen prachtige wandel- en fietsroutes en ook het stadje Ommen leent zich perfect voor een gezellig middagje uit.