Hardenberg

De vlam in Gramsbergen is gedoofd

Door de redactie

De lampen zijn uit en daarmee keert de rust terug in Gramsbergen. De Oranjevereniging Gramsbergen e.o. kijkt terug op een goed verlopen 48e editie van Gramsbergen Lichtstad.

De afgelopen negen dagen stond Gramsbergen in het teken van 'de lichtstad'. De straten waren verlicht en versierd en gedurende de hele week zijn er uiteenlopende activiteiten georganiseerd door de Oranjevereniging Gramsbergen e.o. in samenwerking met de gezamenlijke horeca, diverse verenigingen en natuurlijke de vele vrijwilligers, sponsoren en de inwoners van Gramsbergen.

De activiteiten zijn met veel enthousiasme ontvangen, door zowel bezoekers als deelnemers. De Gramsbergen Dinnershow was wederom een groot succes en ook 'De dag voor nieuwsgierige Apen' is goed ontvangen. Naast de prachtig versierde straten, hadden de deelnemers aan de optocht hier ook veel tijd en energie in gestoken. De sfeer over de hele week was goed. En voor zover bij de Oranjevereniging Gramsbergen e.o. bekend is, hebben zich geen incidenten voorgedaan. Gramsbergen Lichtstad wordt in 2020 gehouden van vrijdag 28 augustus t/m zaterdag 5 september.