Hardenberg

De tuin in met Peters Hout & Bouwmaterialen

Door de redactie

De zomer is in zicht. Dat vraagt om een tuin waarin het goed toeven is. Wie zijn tuin wil opknappen en vernieuwen, kan terecht bij Peters Hout & Bouwmaterialen in Slagharen. In de uitgebreide showtuin aan de voorkant van het bedrijf vind je alles voor je tuin.

FotografieNiels

Of je nu zelf aan de slag wilt of de tuin laat aanleggen, in de showtuin kun je inspiratie opdoen en de verschillende tuinmaterialen op je gemak komen bekijken. De showtuin van Peters Hout & Bouwmaterialen bevat onder meer siergrind, zand, dakpannen en een royaal assortiment bestrating. "Bij ons vind je een grote verscheidenheid aan tegels. We hebben zowel klassieke klinkers als grote betontegels. Deze laatste zijn nog altijd favoriet bij veel mensen. We hebben ze in heel veel verschillende tinten en stijlen", vertelt medewerker Bart Somsen. "Bij ons vind je de nieuwste trends, die elk jaar worden toegevoegd aan de vaste collectie". Peters is dealer van diverse toonaangevende merken zoals Tuinvisie en MBI bestrating.

De klant kan bij Peters terecht met elk budget. Zo vind je er luxe, gebakken straattegels en onverwoestbare keramische tegels, maar ook bestrating met een zachtere prijs. "We hebben verschillende gradaties, maar het is allemaal goed. Kwaliteit staat bij ons namelijk in alles voorop".

De kwaliteit is niet de enige reden waarom veel mensen kiezen voor Peters Hout & Bouwmaterialen. "We bezorgen gratis in de regio en geven bovendien kosteloos advies", vertelt Bart. "Ook hebben we korte levertijden, maar klanten kunnen ook gratis gebruik maken van onze aanhanger om de overige bouwmaterialen bij huis te krijgen".

Houten overkapping

Mist de tuin nog een eyecatcher in de vorm van een houten tuinhuis, een pergola of veranda? In het drive-in magazijn is een uitgebreid assortiment tuinhout te vinden, waaronder Douglas- en geïmpregneerd hout.

Ben je niet zo handig of ga je liever voor gemak? Peters Hout & Bouwmaterialen heeft allerlei overkappingen en tuinhuisjes als complete bouwpakketten. Handig, want alles is precies op maat gezaagd. Je hoeft alleen nog maar te schroeven. Zo heb je je tuin nog voor de zomer klaar!