Twenterand

De Toren van Twenterand

Door de redactie

Met ingang van woensdag 15 mei verschijnt er in de gemeente Twenterand een nieuw gratis huis-aan-huisweekblad: De Toren van Twenterand.

De Toren van Twenterand is een zelfstandig weekblad, toegespitst op de inwoners en ondernemers in de gemeente Twenterand. De Toren van Twenterand brengt u nieuws, gemeentelijke publicaties, advertenties, bedrijvennieuws, sportnieuws, kerk- en medische diensten en overige informatie die u als Twenterander niet wilt missen. Het nieuwe weekblad zal worden verspreid op 15.000 adressen in de gehele gemeente Twenterand en zal daarnaast verkrijgbaar zijn bij diverse ophaalpunten en overnachtingsmogelijkheden in de gemeente Twenterand. Daarnaast vindt u alle nieuws direct op www.detoren.net en het nieuws van Twenterand kunt u ook volgen via facebook: detoren.twenterand en Twitter: @TorenTwenterand.

Evenementen aanmelden

Organiseert u een activiteit of evenement en wilt u dit kenbaar maken aan heel Twenterand? Dat kan heel eenvoudig door uw activiteit aan te melden op de evenementenkalender van De Toren van Twenterand. Dit kan via het portaal op onze site. Uw evenement wordt dan zowel op de website als in de krant aangekondigd. Uw verslagen van evenementen of sportwedstrijden zijn uiteraard ook van harte welkom. Deze kunt u via hetzelfde portaal aanleveren. Wedstrijdverslagen worden zelfs automatisch direct online gepubliceerd, ook in het weekend. Meer weten over het aanleveren van evenementen en/of verslagen? Neem dan contact op met De Toren van Twenterand: via 0546-209001 of redactie@detorenvantwenterand.net.