Hardenberg

De Sprookjescamping genomineerd tot ANWB camping van het jaar 2019

Marketing

De Sprookjescamping is genomineerd voor de Award ANWB 'Camping van het jaar' voor het jaar 2019. Op 18 december wordt in de 'Kampeer en Caravan Kampioen' bekend gemaakt in welke categorie De Sprookjescamping is genomineerd. Op 9 januari 2019 wordt tijdens het traditionele campinggala in de Utrechtse Jaarbeurs de winnaar van deze felbegeerde award bekend gemaakt.

Voorgaande jaren was het zo dat de vakjury bepaalde wie er met de prijs 'Camping van het jaar' vandoor ging. Dit jaar is de werkwijze aangepast en zijn alle gasten tijdens hun verblijf opgeroepen om op hun favoriete camping te stemmen. Er kon gestemd worden in drie categorieën; de fijnste gezinscamping, de beste huuraccommodatie en de mooiste, groenste camping.

"Dag als het mag, we willen alle gasten die op de Sprookjescamping gestemd hebben heel erg bedanken. Zonder hen zou een nominatie voor deze mooie, prestigieuze prijs niet mogelijk zijn geweest'. We wachten vol spanning af!",aldus Hannah de Heldhaftige.

Bekendmaking winnaar

Op dit moment is nog niet bekend in welke categorie De Sprookjescamping is genomineerd. Dit wordt in de ''Kampeer en Caravan Kampioen'', ook wel KCK, van 18 december bekend gemaakt. Op woensdag 9 januari 2019 wordt de winnaar per categorie bekend gemaakt tijdens het ANWB Campinggala.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op de Sprookjescamping kijk op www.sprookjescamping.nl of op www.facebook.com/sprookjescamping