Hardenberg

De Quiznight brengt slimme koppen en 'dom' geluk samen

Door de redactie

De Quiznight brengt slimme koppen en 'dom' geluk samen. Op vrijdagavond 8 maart organiseert Marcel Kroes entertainment de gezelligste quiz van de omgeving. Vanaf 20.00 uur zijn deelnemers welkom bij De Binder aan de De Binder 11 te Gramsbergen.

Deze quiz, voor jong en oud, is een hilarische strijd die, door de meerkeuze vragen, geschikt is voor alle leeftijden. Deze avond is echter niet alleen goed om het brein scherp te houden, maar vooral een plek om te ontspannen en te genieten. De meerkeuze vragen vanaf de jaren '70 tot heden, zorgen voor een afwisselende quiz voor jong en oud. Vragen worden in rap tempo afgewisseld met filmpjes, plaatjes en gezellige meezingers met karaoke.

Slimme koppen en dom geluk

Doordat de quiz is opgebouwd uit meerkeuze vragen, is het zelfs voor mensen met iets minder kennis ook mogelijk om de felbegeerde titel van Quizmaster 2019 te winnen. De quiz wisselt moeilijke vragen af met vragen waarvan iedereen het antwoord zal moeten weten. Tijdens deze gezelligste Quiznight zie je gefronste voorhoofden, als deelnemers net niet op de juiste antwoorden kunnen komen. Maar een grote glimlach als dat samen met teamleden vaak wel lukt.

De avond wordt aan elkaar gepraat door ras entertainer Marcel Kroes van het gelijknamige bedrijf Marcel Kroes entertainment. Zijn bedrijf staat bekend om professionele quizzen voor de particuliere en zakelijke markt.

Gezelligheid en kennis

De Gezelligste quiz, waarbij teams van maximaal vijf personen in vier rondes vragen beantwoorden over alledaagse dingen, geschiedenis en herkenbare muziek wordt dit jaar voor de eerste keer georganiseerd in dorpshuis De Binder Gramsbergen. Aanmelden verplicht. Quiz gaat door bij minimum 60 deelnemers. Meld jullie team aan met een creatieve teamnaam via de mail info@marcelkroes.nl. De entree is vijf per persoon en de top drie van de avond wacht, naast de eer, mooie prijzen.