Hardenberg

De Krinloppwinkel van het HCM... voor al uw boeken!

Door de redactie

De Krinloopwinkel van het HCM is langzaam een begrip aan het worden in Hardenberg. Alweer zo'n jaar of vijf zorgen vrijwilligers van het koor, waarbij ook veel partners van de koorleden horen, voor een keurig nette winkel waar het goed toeven en neuzen is.\

Deze week vragen wij uw aandacht voor de uitgebreide 'boeken' afdeling van de winkel. Vaak komen nietsvermoedende bezoekers de winkel in om zich vervolgens te vergapen aan vooral de wijze waarop het één en ander is gerangschikt. Het koor mag zich gelukkig prijzen met het feit, dat de in Hardenberg niet onbekende Jan Meilink, ja die van de bijen, zich over de boekenafdeling bekommerd. Hij zorgt ervoor dat niet alles zomaar een beetje door elkaar staat en dat streekromans en geschiedenisboeken niet door elkaar heen staan.

"Boeken slijten eigenlijk niet", zegt Jan vaak. "Een boek dat je leest voor een paar euro per stuk, leest net zo goed weg als nieuw uit de boekenwinkel". Kortom. Het is goed zoeken in de boekenclub van het HCM aan de Gramsbergerweg 66 in Hardenberg.