Hardenberg

De kers op de taart: zomerse kersentocht

Door de redactie

Het is kersentijd! De prachtige kersenbloesems hebben plaatsgemaakt voor heerlijk zoet fruit. Groepsvervoerder TCR Tours organiseert samen met zorgorganisatie Carinova op woensdag 10 juli een dagtocht in het teken van de kers.

Opstapplaatsen voor de touringcar zijn Hardenberg, Ommen en Zwolle. Carinova Servicepakket abonnees betalen 58,50 euro per persooen in plaats van 65 euro per persoon. Deelname aan deze dagtocht is ook geschikt voor mensen die wat minder goed ter been zijn.

De zomerse kersentocht start op het station van Hardenberg. Volgende opstapplaatsen zijn parkeerplaats de Voormars in Ommen en P&R Hanzelaan in Zwolle. Het programma start met een bezoek een de Kersenhut in Cothen, een rondleiding door de boomgaard, het Arboretum, de landwinkel en entree van het Kersenmuseum. Inbegrepen is een lunch in buffetvorm. De reis vervolgt naar Vinkeveen voor een rondvaart van 2 uur over de Vinkeveense Plassen. Om 17.15 rijdt de touringcar terug naar de verschillende opstapplaatsen.

Er zijn nog enkele stoelen vrij in de touringcar op woensdag 10 juli. Wie mee wil, kan deze dagtocht boeken op www.tcr-tours.nl of bellen naar 0572-35 35 35.