Ommen

De Kapperij gaat vernieuwd het nieuwe jaar in met een open huis

Door de redactie

Van maandag 24 december tot en met het einde van het jaar is De Kapperij gesloten om een ware metamorfose mogelijk te maken. Op woensdag 2 januari 2019 is De Kapperij weer geopend.

Op die dag willen Hester Marsman en haar team het feestelijk gevoel over het nieuwe interieur delen met klanten en andere belangstellenden. Dat gaat op 2 januari gebeuren tussen 16.00 uur en 20.00 uur met een open huis met een gezellige nieuwjaarsborrel. Dan kan er samen getoost worden op de vernieuwde salon.Volgend jaar april is de Kapperij alweer 10 jaar gevestigd op de huidige locatie op het adres Westerweg 6 langs het kanaal in Beerzerveld. Dat is een prachtige stek met een eigentijds salon met ook nog eens voldoende parkeerruimte. De Kapperij is trendy en gaat met haar tijd mee en dat niet alleen wat de styling en de producten betreft. Klanten, zowel jong als oud, moeten zich thuis voelen in een prettige omgeving, dat staat voorop. Vijf ervaren hairstylisten en een junioren stylist staan borg voor kwaliteit en een persoonlijke benadering.

Vernieuwing houdt ook in dat de inrichting uitnodigend moet zijn en blijven. De styliste van Jann Interieur, onder meer bekend van de inrichting van herberg de Swaen in Den Ham, is door Hester Marsman van De Kapperij gevraagd om een nieuw inrichtingsplan voor het interieur te maken. Zo gezegd, zo gedaan en De Kapperij is straks nog meer het bezoeken meer dan waard. Het gehele team is door een fotograaf vereeuwigd en is dat straks in het nieuwe interieur terug te zien. Ook het sociale aspect maakt immers een verblijf in de Kapperij aangenaam. Voor iedereen, die het leuk vindt om 2 januari even te komen: van harte welkom. Zie verder de advertentie elders in De Toren.