Hardenberg

DE HAMMERDAMMER TWEE LIJDT ZWARE NEDERLAAG TEGEN DAMRA UIT RAALTE

Ingezonden

De hammerdammer twee neemt het op tegen Damra uit Raalte voor de bondscompetitie.

G. Endeman speelt tegen H. Braakman, in een gelijk opgaande strijd maakt G. Endeman een kapitale blunder door verkeerde afruil en komt twee schijven achter, dit had grote gevolgen voor verdere verloop van de partij, en kwam deze slag ook niet meer te boven en verliest 0 – 2.

J. v.d. Vegt gaat de strijd aan met A. Steenbergen en in een boeiende partij waarin weinig verschil is te vinden moet op het eind J. v.d. Vegt toch zijn meerdere erkennen doordat A. Steenbergen door een slagenwisseling er beter uit komt en de partij wint 0 – 2.

J. Braakman en J. Preuter maken er ook een mooie partij van, maar ook J. Braakman moet op het eind de winst laten aan de tegenstander en J. Preuter wint 0 – 2.

D. Voort speelt tegen R. Beye en in een zeer spannende strijd waarin halverwege de partij Beye een schijf voor komt, kan hij dit toch niet naar winst omzetten, doordat D. Voort zich heel heftig verzet en dan ook verdiend een remise eruit sleept 1 – 1.

Al met al een slechte avond voor de Hammerdammer twee, er wordt dan ook ruim verloren van Damra uit Raalte uitslag 1 – 7.

In de onderlinge competitie worden de volgende wedstrijden gespeeld

Voor de beker werd gespeeld,

Henk Koenderink tegen Jan Slotman 2 - 0.

Koert Meuleman tegen Gerwin Mollink 0 - 2.

Joop Kooman tegen Jannie Bonthuis 0 - 2.

voor de onderlinge competitie werden de volgende wedstrijden gespeeld.

Julian Arrindell tegen Bert Nieboer 1 - 1.

Wim Bouwhuis tegen Hilco Braakman 0 - 2..