Kinderpersbureau

De grote slijmfilm

Door de redactie

Door Kay-Lee Bults en Amber van Eijk

Kay-Lee en Amber zijn naar de Grote Slijmfilm geweest. Indy (Bibi) en Olivia (Rò¿meycia Valentijn) die hielden heel erg van slijm. Toen kwam meneer Duff. Zijn fabriek had slechte cijfers voor de fluf 3000 (een knuffel). Hij werd verslagen door slijm, omdat dit zo populair was. Hij besloot slijmongelukken in scène te zetten. Indy kwam er achter, want haar broer werkte bij Duff. Tegen Tess de verslaggeefster zei hij, dat hij een ongeluk had met een auto, door het slijm, maar dit klopte niet.

Indy ging op onderzoek uit bij Duff en toen vond ze een heel bad met al het slijm dat de mensen in hadden geleverd. Duff hield eigenlijk heel erg van slijm. Zijn werkneemster had een prototype van een spiegeltje met een camera erin en daarmee had Indy gefilmd dat Duff in een zwembad vol met het in geleverde slijm speelde.

Er kwam een persconferentie voor de fluf 4000, maar de techniek kwam uit een skateboard dat de werkneemster had bedacht. Duff had dat gestolen.

Uiteindelijk kwam alles goed.

Het was een erg leuke film. Leuke vormgeving, want ze hadden er superveel slijm voor gemaakt. Bibi en Ròmeycia deden de rol erg goed.

Cijfer : 10!

De film is nu te zien in de Bios in Hardenberg. Zie www.bioshardenberg.nl