Hardenberg

De Fietsybokaal is voor De Regenboog

Door de redactie

GBS de Regenboog in Mariënberg ontving op donderdag 13 juni de Fietsybokaal van Veilig Verkeer Nederland. De Regenboog mag de bokaal, een wisselbeker, een jaar lang in bezit houden omdat het de best presterende school was tijdens het jaarlijkse verkeersexamen.

Wethouder Ten Kate overhandigde De Fietsybokaal donderdag aan de twintig leerlingen van de Regenboog die dit jaar deelnamen aan het verkeersexamen. Weliswaar hadden ze een paar keer vergeten de hand uit te steken, maar verder maakten ze geen fouten. De groep had voldoende kennis van borden, tekens en regels. Tien leerlingen van deze school behaalden de nul fout score! Zij slaagden allemaal voor hun verkeersexamen en daarmee zorgden zij ervoor dat de Regenboog de bokaal kreeg.

Veilig Verkeer Nederland afdeling Hardenberg werkt nauw samen met de gemeente Hardenberg om meer aandacht te geven aan verkeerseducatie op scholen. VVN is dan ook heel trots op de Regenboog en de leerkrachten die hun leerlingen voldoende onderwijzen op verkeersgebied.