Hardenberg

Dé danssensatie uit de Kaukasus naar Hardenberg

Door de redactie

Het uit Tbilisi afkomstige gezelschap, The Royal National Ballet Company, is na een reeks internationale tournees eindelijk in Nederland te bewonderen. Op donderdag 7 november is dit dansspektakel in De Voorveghter in Hardenberg te bewonderen. Ruim dertig dansers zorgen voor een avondvullend feest met authentieke Georgische muziek: The Magic of Georgia.

Zstudio

Georgische folklore en klassieke dans worden gecombineerd met indrukwekkende zwaardgevechten en acrobatiek. De vrouwen lijken over het podium te zweven, de mannen blinken uit in stoere, metershoge acrobatische sprongen. En dan zijn er nog de talloze kleurrijke kostuums. Dankzij de vele kostuumwisselingen komen alle traditionele stijlen uit de Kaukasus aan bod en komt het roemruchte verleden van het trotse Georgië met haar vermaarde koningen en koninginnen tot leven.

Kaarten

Kaarten zijn te bestellen via www.voorveghter.nl, telefonisch via 0523-280350 of tijdens de openingstijden aan de theaterkassa verkrijgbaar. De kassa van De Voorveghter is geopend van woensdag t/m vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur en donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur. Tevens is de kassa een uur voor iedere voorstelling geopend.