Hardenberg

De boswachter helpen bij De Koppel gaat niet door

Door de redactie

Iedere eerste woensdagmiddag van de maand kunnen kinderen tussen 6 en 12 jaar zich opgeven voor een leuke buitenactiviteit, waarbij zij de boswachter van Staatsbosbeheer helpen. De eerstvolgende keer valt op 4 november. Maar deze is geannuleerd.

Elke keer krijgen de kinderen na afloop een stempel op hun eigen stempelkaart. Bij een volle stempelkaart zijn ze een echte Koppelranger. Het is heel jammer dat woensdagmiddag 4 november niet door kan gaan. Door de aangescherpte landelijke maatregelen ten aanzien van Covid-19 heeft ook Staatsbosbeheer aanvullende maatregelen genomen. Dat betekent dat alle excursies en kinderactiviteiten worden stopgezet. Die gelden minimaal tot en met woensdag 11 november 2020. De Koppel en Staatsbosbeheer hopen dat kinderen zich weer kunnen opgeven voor woensdag 2 december. Dat zal dan kenbaar worden gemaakt in een nieuw persbericht.

De Koppel

De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 in Hardenberg, telefoon (0523) 273388. Openingstijden: dinsdag ot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. Email: info@dekoppel.com. Website: www.dekoppel.com. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal.